Gec d.o.o.

O nama

TRADICIJA PRERADE PLASTIČNIH MASA PREKO 50 GODINA STVARA POVJERENJE

GEC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge osnovano je 1990. godine te je svojevrsni nasljednik obrta za preradu plastike i metala kojeg su Emil i Jelena Gec pokrenuli 1970-ih godina prošlog stoljeća.

ISKORISTITE NAŠE PREDNOSTI

Fleksibilni smo
Izrađujemo i male serije
Mogućnost isporuke velikih količina proizvoda u kratkom roku
Imamo veliku količinu repromaterijala na lageru

NAŠA PROIZVODNJA JE USMJERENA EKOLOŠKI PRIHVATLJIVOM, ODRŽIVOM RAZVOJU

Koristite proizvode svjetskih standarda

Tvrtka je vlasnik certifikata ISO 9001:2015 s čime smo uskladili svoje poslovanje s najvišim svjetskim standardima.

Surađujte s prirodom

Ponosni smo nositelj i jedan od prvih kojima je dodijeljen znak Green Mark. Ovaj znak je dokaz našeg usmjerenja u korištenju obnovljivih izvora energije. Dio proizvodnje koristi električnu energiju proizvedenu iz vlastite sunčane elektrane koja proizvodi 20.000 kWh godišnje i uz to uštedi znatnu količinu CO2.

Razmišljate ekonomično

Ekološki proizvodimo proizvode od plastičnih masa – LDPE. LDPE plastičnu ambalažu moguće je 100% reciklirati i upotrijebiti za drugi proizvod.

Imajte vrhunske partnere

Naših 15 djelatnika svakodnevno rade na poboljšanju poslovanja i unaprjeđivanju usluga i proizvoda kojih nudimo našim partnerima.

UPOZNAJTE SE BOLJE S NAMA I NAŠOM POVIJESTI

GEC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge osnovano je 1990. godine te je svojevrsni nasljednik obrta za preradu plastike i metala kojeg su Emil i Jelena Gec pokrenuli 1970-ih godina prošlog stoljeća. Proizvodnja se u svojim počecima odvijala u garažnim prostorima kuće obitelji Gec, a rastom obima posla 1988. godine otvoreno je i novo postrojenje koje danas služi kao baza pogona za preradu plastike. Tadašnji obrt nabavio je opremu za izradu folija te brže strojeve za izradu plastičnih vrećica. Obzirom da je ova vrsta proizvodnog asortimana polučila veliki uspjeh pojavila se potreba za još većim proizvodnim pogonom te nabavom novih tehnologija. Vođeni idejom stalnog unaprjeđenja svojih poslovnih aktivnosti Emil i Jelena Gec redovito su nabavljali tehnički savršenije strojeve za izradu vrećica, strojeve za tisak te nove linije za proizvodnju folija. Stari program se slijedom novih poslovnih aktivnosti polako počeo napuštati te se sve veća pažnja počela pridavati specijalizaciji u proizvodnji folija i vrećica koji su i danas glavni proizvodi tvrtke GEC d.o.o.

Od 1990.godine izgrađene su 5 proizvodne hale, instalirano je 5 linija za ekstruziju, h varilice za vrećice, linija za regeneraciju ( ponovnu uporabu) otpada iz proizvodnje koji se na taj način u 100% udjelu vrača natrag u proizvodnju.

Poduzeće ima uveden ISO sustav 9001:2008 od 2003 godine, a nositelj je i oznake “Green mark – sign of excellence” – obilježje je održive ili ‘zelene’ usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih. Gec d.o.o. ponosni je nositelj zlatne bonitetne oznake AAA izdane od Bisnode-a, prvi nositelj HALAL certifikata za plastičnu ambalažu u Republici Hrvatskoj, Potpisnik je kodeksa etike pri HGK te je potpisnik povelje o vrednovanju kompetencija stečenih volontiranjem pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge poslodavaca.

2011 godini instalirana je sunčana eletrana 20 KW na krovu proizvodne hale te se dio proizvoda proizvodi iz obnovljivih izvora energije.

Tijekom 2014. godine izvršena je zamjena strojeva modernijim, bržim, a ujedno i manjim potrošačima energije i materijala kao i dogradnja 4 hale. Osnovni proizvodni program obuhvaća proizvodnju plastične ambalaže iz LDPE materijala- sve vrste vrećica i folija za pakiranje. Ideja je kupcu ponuditi “Sve za pakiranje na jednom mjestu”. Tržište prodaje obuhvaća cijeli teritorij Hrvatske , a dio se plasira na inozemna tržišta. Poduzeće je među vodećim ponuđačima plastične ambalaže u Hrvatskoj.
Najveći kupci našeg asortimana su proizvođači mlijeka, pića, mesa, madraca za spavanje i građevinskih materijala. Kvaliteta, kratki rok isporuke i povoljna cijena osnovna su obilježja poslovanja tvrtke. Tvrtka je član Hrvatske gospodarske komore Sektora za industriju, Udruženja za plastiku i gumu te je član Društva za plastiku i gumu u čijem se radu zajedno sa ostalim članovima zalaže za što kvalitetnije poslovanje u sektoru prerade plastičnih masa.

Zašto GEC?

Surađujemo s prirodom

Ponosni smo nositelj i jedan od prvih kojima je dodijeljen znak Green Mark.

Proizvodi svjetskih standarda

Tvrtka je vlasnik certifikata ISO 9001:2015 s čime smo uskladili svoje poslovanje s najvišim svjetskim standardima.

Vrhunski partneti

Naših 15 djelatnika svakodnevno rade na poboljšanju poslovanja i unaprjeđivanju usluga i proizvoda kojih nudimo našim partnerima.

Razmišljamo ekonomično

Ekološki proizvodimo proizvode od plastičnih masa – LDPE. LDPE plastičnu ambalažu moguće je 100% reciklirati i upotrijebiti za drugi proizvod.

Skip to content