Provedba Vaučera za digitalizaciju

Gec d.o.o. uspješno je proveo Vaučer za digitalizaciju kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti pod referentnim brojem: NPOO.C1.1.2. R3-I2.01 sa datumom trajanja : 12.02.2024- 20.06.2024

 

Vrijednost projekta: 23.217,60 eur

Vrijednost vaučera: 9.950,40 eur

 

Gec d.o.o. uveo je moderni sustav IDEA Enterprise za Računovodstvo, financije i CMR sustav. Ovaj će sustav digitalizirati i ubrzati aktualne postprodajne aktivnosti i omogućiti sustavno praćenje poslovnih rezultata.

 

CMR sustav omogućiti će evidentiranje komunikacije s partnerima i pregled iste po različitim tipovima korisnih informacija. Kroz taj sustav moći će se evidentirati,skenirati i prilagati dokumentacija o djelatnicima, partnerima te će se ubrzati proces naručivanja i otpreme robe usporedbom sa prethodnim kupnjama po partnerima. Taj će sustav omogućiti veću točnost prilikom kreiranja narudžbi, prilikom planiranja otpreme robe kupcima te će kroz samo ubrzanje procesa i povećanu točnost isporuka povećati zadovoljstvo naših kupaca.

Osim fokusa na kupce sustav Enterprise omogućiti će veću kontorlu troškova po mjestu nastanka, te će na temelju toga biti moguće točnije definirati cijene proizvoda uz točno izraženu maržu, stanje zaliha po vrstama robe, biti će moguće kreirati preciznije financijske planove i projekcije te će na temelju toga biti lakše planirati financijske i ostale aktivnosti u poduzeću.

Prema Pozivu Vaučeri za digitalizaciju pod ref.brojem : NPOO.C1.1.2.R3-I2.01 ugovor je izvršen 20.6.2024.

Osoba zadužena za provedbu i trajnost projekta je Irena Andlar.

Podijelite ovu objavu

Ostale novosti

Skip to content